Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 4 juli 2019

Värk

Idag har varit en kämpig dag. Jag har haft jättejobbig mensvärk; jag har mått illa och har haft riktigt jobbig magkramp hela dagen. Det har så klart påverkat måendet hela dagen, och sedan slutade dagen med att Sverige förlorade semifinalen mot Holland. Jag är inte förvånad eftersom Holland är ett riktigt bra lag som vann EM för två år sedan och spelar riktigt bra fotboll. Nu blir det match om bronset på lördag istället.
Själv hoppas jag att jag mår bättre imorgon och slipper magvärken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!