Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 28 augusti 2017

Tvättdag

Idag vaknade jag trött och med huvudvärk så jag var inte så jättepigg på att tvätta på eftermiddagen. Men jag sänkte nivån ett steg och tvättade lite färre omgångar så jag slapp att stressa. Dessutom tog jag det lugnt i soffan emellan varven till tvättstugan, och bestämde mig för att skjuta på dammsugningen tills imorgon.

Som vanligt när jag tvättar så hittade Solstrålen nya favoritliggplatser:) Dagens val var att försöka lägga sig i en av kassarna som jag använder för att frakta tvätten i till och från tvättstugan.


Jag tyckte inte det såg särskilt skönt ut, men jag har för länge sen insett att mina och hundarnas åsikter om vad som är bekvämt skiljer sig markant från varandra!
Roligt såg det ut i alla fall:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!