Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 27 augusti 2017

Grattis Linnea!

Så idag firade vi min goa systerdotter Linnea eftersom hon har blivit hela 15 år gammal! Helt otroligt! Hon är verkligen världens goaste tjej; tuff men samtidigt med ett hjärta av guld <3! Precis en sådan dotter jag skulle velat haft om jag hade haft turen att få barn.

På eftermiddagen gick vi således över till syrran för lite födelsedagsfika, och Linnea - som har varit hemma hos mig och bakat mycket genom åren - hade gjort en jättefin födelsedagstårta:


Det blev också lite paketöppning.


Mina hundar tycker alltid det är lika trevligt att komma till syrran. De är alla väldigt hemmastadda där; speciellt Alfahanen som bodde med syrrans familj sitt första år. 
Solstrålen tycker det är jätteskoj att springa runt i deras stora (jämfört med mitt) hem och busa med de andra hundarna.  Nu börjar han dock bli så pass gammal att han faktiskt kan lägga sig ner och koppla av en stund; det hände aldrig förut. Då var det fullt ös i flera timmar vilket tröttade ut alla utom honom!


Alfahanen passar gärna på att njuta av deras uteplats och trädgård när vi är där, precis som han gillar att ligga på min balkong när det är bra väder, eller i hundgården när vi är där:)


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!