Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 7 december 2016

Julmat på gång

Ja då har jag officiellt börjat med årets julmat! Efter att ha handlat rödkål och blandfärs i går så blev det idag hemmagjord rödkål med äpple...


...och mina supergoda blandfärs-köttbullar med grädde och julkryddor!


Mina julköttbullar kan du läsa mer om i det HÄR inlägget på julbloggen, och det är alltid en högtidsstund när jag gör dem. Fast i år måste jag erkänna att jag faktiskt stekte dem i en långpanna i ugnen i stället för på spisen. Ibland måste man bara göra det bekvämt för sig..! Sedan måste jag alltid äta en provtallrik med köttbullar och rödkål när julrätterna är klara eftersom de smakar såå bra tillsammans!

 
Sedan har jag faktiskt varit och köpt min färska rödgran idag, och den står just nu i källaren och dricker vatten för att acklimatisera sig inför helgen då den ska få flytta in i vrån:) Gissa att det luktade gott i syrrans bil när vi körde hem den från affären!
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!