Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 3 februari 2016

Tack och lov för min syster!

Nu sitter jag här med en städad lägenhet - tack vare min underbara syster - och det känns riktigt, riktigt skönt! Nu hoppas jag att jag kan hålla undan dammtussarna och mattallrikarna på egen hand ett bra tag framöver.

Syrran hjälpte mig också att fundera på hur jag ska planera om min syhörna/soffhörna/hundplats. Jag har så mycket handarbeten på gång hela tiden att jag inte vet hur jag ska förvara allt, utan det blir ett antal påsar mm i en hög och sedan mitt i alltihopa ligger för det mesta en liten hund insnurrad i en filt:) När jag har råd ska jag köpa en hög och smal hylla till vardagsrummet där jag tänker ha handarbetsförvaring, och sedan ska hundarna få en egen hörna i ändan på soffan och jag ska ha mera förvaring till mina korsstygnsprojekt precis där jag sitter. Så nu i kväll har jag fortsatt att plocka och stuva om, efter det att syrran var här. När hon kommer hem till mig så brukar jag alltid få lite extra energi, så jag passade på att göra klart det jag kunde ikväll innan jag kollapsade på soffan.

Nu värker dock benen rejält så det är dags att ta en kvällspromenad med hundarna innan jag går och lägger mig.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!