Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 15 februari 2016

Kämpar på med Cosy...

Jag har broderat en del på mitt senaste korsstygnsprojekt i helgen; min Cosy-cushion...


Jag har ju ett grundmönster från en engelsk korsstygnstidning som jag följer men jag har gjort en hel del ändringar både när det gäller orginalfärgerna så väl som själva mönstret.
Jag har tappat lite av mitt handarbetssug den sista tiden, men jag försöker brodera mm ändå och hoppas att det kommer tillbaka snart... Jag har en känsla av att jag har varit lite för trött den sista tiden för att kunna känna den där riktiga handarbetslusten. Är huvudet för trött så håller jag ju på att somna så fort som jag sätter mig en stund med ett broderi vilket är ganska frustrerande.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!