Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 16 december 2015

Julklappsfunderingar

Idag har jag försökt fokusera på att få klart lite julklappar. Ibland undrar jag varför jag inte går ut i affärerna och köper mina julklappar - det skulle vara mycket enklare och mycket mindre tidskrävande. En del av mina julklappar lägger jag minst 50 timmar på så det krävs planering och kan lätt bli lite stressigt att få dem klara...!
Men trots att jag stressar över julklapparna så týcker jag att det är mycket roligare att ge bort saker som jag har gjort själv; det känns mycket personligare:) Därför är det så tråkigt just nu med familjens tonåringar eftersom de för det mesta inte uppskattar sådana julklappar utan vill köpa sina saker själv... Kul för dem men tråkigt för mig. Men det tar ju i alla fall inte så lång tid att fixa deras julklappar...:)

AnnieInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!