Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 8 december 2015

Årets julgran har flyttat in;)

Idag har det känts lite bättre inombords och jag har inte känt mig lika tung i sinnet:) Verkligen skönt, och genast känner jag hur julkänslorna växer inombords. Att jag har varit och handlat en riktig julgran gör ju också sitt till:)


Jag går och kollar hela tiden om den har börjat dricka vatten. Om den inte dricker vatten så måste jag och syrran - det gör jag inte själv - såga en ny snittyta på stammen imorgon. Det är också därför jag inte har tagit bort nätet på granen. Men det doftar redan underbart av färsk gran här i Våran Lilla Vrå!

Som vanligt har jag lagt min underbara farmors julgransmatta under granen.


Det känns bra att ha med henne på ett hörn när jag firar jul, och för mig är det alltid de ärvda juldekorationerna som har störst värde och som är de mest speciella att ta fram varje december:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!