Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 27 oktober 2015

Magvärk mm...

Just nu har jag en sådan himla jobbig mensvärk, vilket innebär att resten av livet blir lidande...
Jag känner mig trött och deppig och har inte energi att göra någonting. Så jag har broderat och tittat på tv. Trots att jag har en massa saker jag borde göra. Men det är ingen idé just nu när kroppen är full av jobbiga hormoner och krampande muskler överallt...

Som vanligt kan jag inte visa så mycket av vad jag håller på med...julhemlisar ni vet...men så här långt har jag kommit på mitt juliga mobilskal som jag håller på med:


Jag har fortfarande sidorna kvar att brodera, men jag kunde inte låta bli att prova det på mobilen och det såg riktigt bra ut faktiskt:) Jag kan i alla fall vara säker på att ingen annan kommer ha ett likadant mobilskal:))

Annie

1 kommentar:

  1. Hoppas värken släpper SNABBT!!!!!!! Och du.. imponerande att lägga så mycket tid på till exempel ett mobilskal!!! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!