Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 26 september 2015

Life is what happens when you are busy making other plans...

...så sant, så sant!

I veckan såg jag med längtan fram emot idag, lördag. Mina planer var att inte göra någonting annat än att gå några hundpromenader, sitta på soffan och handarbeta samtidigt som jag slötittar på tvn:) Alldeles perfekt och något jag verkligen såg fram emot, eftersom jag inte har haft så många
'tomma' lugna dagar den sista tiden.

Men det blev inte direkt som planerat...
Det började med att syrran ringde igår och tyckte att jag skulle komma och vara med och fira hennes svärföräldrars 60-åriga bröllopsdag. Både vår familj och svågerns familj brukar nämligen fira många av högtidsdagarna tillsammans så vi är som en enda stor familj. Det var först sagt att eventuellt bara barn och barnbarn skulle vara med och fira, men i slutändan tyckte man att vi (jag och min mamma) också räknades med som närmsta familj, vilket ju är riktigt trevligt:)



Och med tanke på att jag skulle komma till syrran så undrade hon om jag kunde hjälp henne att färga hennes hår... och sedan skulle vi åka och handla en sväng också vilket passade bäst idag... Innan jag visste ordet av var jag uppbokad hela eftermiddagen och skulle inte komma hem förrän till kvällen. Men jag hade ju fortfarande lite lugn tid innan firandet vid 14-tiden vilket var skönt. Trodde jag...
Idag på morgonen fick jag ett textmeddelande från en av mina bästa vänner (som jag inte hade sett på ett halvår), och hon undrade om jag var hemma och om det passade att ses ett tag? Åh, vad kul! Det ville jag förstås, men då försvann min 'lugna' morgon också! Dessutom gick vi en riktig långpromenad tillsammans så jag tog det inte direkt lugn heller på morgonen:)

Det blev en jättetrevlig dag förstås, men nu är jag helt färdig och ögonen går i kors medan jag skriver detta... Nästa 'lediga' dag är måndag, och nu håller jag verkligen tummarna för att den dagen också kommer att förbli tom. Jag känner att jag behöver det nu:)

Annie

4 kommentarer:

  1. Och jag som hade tänkt ta semester på måndag och be dig komma och hjälpa mig storstäda hemma hos mig och tvätta fönstrena... Tyyypiskt oxå:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha! Very funny:=)
      Älskar dig, kära syster!!!

      Radera
  2. Inte lätt när ens "återhämtningstid" går upp i rök.. men man vill ju helst inte avstå från trevliga/roliga saker när man blir tillfrågad - även om man kanske skulle mått bra av lugn och ro. Jag håller tummarna för att måndagen blir en hel "inga-måsten"-dag!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag med! Än så länge ser det bra ut:))

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!