Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 4 augusti 2015

Juliga broderier!

De sista dagarna har jag broderat en hel del som ni vet:) Mycket av vad jag håller på med kan jag inte visa än (eftersom det ska bli julklappar och mottagaren kanske läser bloggen), men ett broderi som jag definitivt kommer att behålla själv är min jättefina Julälva (som är designad av Joan Elliott). Så här långt har jag kommit nu:
 
 
Jag älskar klänningarna på älvor så det är alltid en av de saker jag börjar brodera först, som ni kanske har märkt:)
 
Jag älskar också att börja på nya korsstygnsprojekt. och just nu har jag ju ett antal broderier påbörjade inför julen. Trots det så har jag sneglat på ännu ett nytt julprojekt till mig själv...!
 

Så fort jag såg den här härligt färgglada julstaden (designad av Emma Congdon) förra året så blev jag kär! Nu känner jag att jag börjar bli riktigt sugen på att sätta igång med den..! Jag vet att jag har NOG med korsstygnsprojekt och jag vet att jag borde göra klart Julälvan först men... Jag är en riktig känslomänniska och olika dagar känner jag för att brodera olika saker så jag vill/måste ha MÅNGA projekt att byta emellan. Men jag ligger ändå i lä när det gäller att starta projekt, tack och lov. Bland korsstygnsbloggare finns det de som har över 100 broderier på gång!!!
Alltid skönt att veta att det finns de som är värre än jag själv, haha!

Annie

5 kommentarer:

  1. Oj, jag skulle bli stressad över att ha så många broderi-projekt på gång. På den tiden jag höll på med broderier ville jag bara ha ett "på gång" åt gången... även att jag hade andra på kö... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk vad olika man kan vara:) Jag skulle bli sååå uttråkad av att bara ha ett projekt på gång och glädjen över att brodera skulle nog försvinna ganska fort...

      Radera
    2. Det kanske är för att i mitt jobb kan jag inte påverka så mycket vilka arbetsuppgifter som ramlar ner på mig, så där får jag sällan göra klart det jag börjar med... utan får hoppa från en sak till en annan. Tror att det kan vara en av anledningarna till att jag vill ha motsatsen hemma. Vill gärna avsluta det jag påbörjar!

      Radera
  2. Jättefin julstad, förstår att du blev sugen!

    SvaraRadera
  3. Eller hur?! Perfekt för oss broderande julbloggare!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!