Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 20 augusti 2015

Fullpackad dag

Idag har det varit fullt upp med tvätt, hundar, städning, diskning, strul med datorn, besök på apoteket och mataffär. Slutligen har jag gjort en broccoli- och fetaostpaj till middag (som jag inte har hunnit äta än...). Tyvärr har jag inte haft tid att sitta ner och brodera, eller titta på hästhoppning eller göra något av det jag egentligen skulle vilja göra. Dessutom har jag fått tagit värktabletter för ryggen och benen, vilket är ganska vanligt när jag måste packa in alldeles för mycket under en dag...

Nu ska jag försöka titta ikapp hästhoppning från idag eftersom den fortsätter imorgon. Och på lördag börjar friidrotts-VM så jag har fullt upp att hinna med all sport just nu...ett trevligt problem!

Annie

1 kommentar:

  1. Oj, här var det fullpackat ser jag :) Själv har jag haft fullt upp med kvällsarbete både inför. och efter, barn- och ungdomsnämndens sammanträde där jag är sekreterare. Sammanträde på onsdagen och innan det vill ordförande och vice ordförande ha en lista över alla ärenden och hur de förväntas besluta (olika alternativ) och igår var det justering, så jag hade bara torsdagen på mig. Det är rätt speciellt (och känsligt) att skriva politiska, offentliga protokoll... Och så jag ju Denniz och Alva också som jag ska hinna ta hand om däremellan.. så jag ligger lite efter med bloggande och bloggläsande!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!