Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 3 augusti 2015

Soffmys med Alfahanen:)

Idag fick jag sällskap av Alfahanen i soffan en stund:) På sommarhalvåret händer det ganska sällan; jag tror att det blir för varmt för honom. Han ligger hellre i hallen eller ute på balkongen där det är lite svalare.
 

Så desto mysigare är det när han vill mysa i soffan ett tag. Perfekt tillfälle för lite extra mys med matte - i alla fall tycker jag det är mysigt...! Jag har en känsla av att han ibland tycker att jag bara är jobbig...hahaha! Men snäll som han är så står han ut med att matte kastar sig om halsen på honom ibland och pussar på hans mjuka kinder...:)


Åh vad jag älskar den här underbara gubben!!!

Annie

4 kommentarer:

 1. Denniz ligger också gärna i hallen, nedanför trappan, när det är varmt ute. Men han kommer och myser med mig på nätterna.. en stund.. tills det blir för varmt. Då hoppar han över till soffan och lägger sig. Hjärtat smälter ju när de kommer och vill ha närhet!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Att en helt annan typ av varelse än oss människor visar en sådan kärlek till mig fyller mig alltid med en otrolig stark känsla av ödmjukhet - och KÄRLEK!

   Radera
 2. Tusse (katt) blir också väldigt varm av att ligga nära. Han ligger ofta på ryggen och svalkar sin mage.
  Sv: jovisst heter de Dolly Style, kul att du gillade kortet, dottern älskar det ;)

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!