Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 18 februari 2015

Väckt med buller och bång

I går kväll gick jag och lade mig, nöjd med vetskapen att idag har jag ingenting planerat och jag kan ta en låååång sovmorgon och kanske få sova ut ordentligt för en gång skull (jag har inte sovit så bra den sista tiden).

Därför var jag inte direkt överlycklig när jag blev väckt 07.45 av en otroligt bullrande maskin från en annan lägenhet där någon form av rust pågick. I en halvtimme höll det på och jag var på väg att uppgivet och supertrött krypa ur sängen när det ÄNTLIGEN slutade bullra. Tack och lov lyckades jag somna om en stund men vid 09.30 började de i stället banka väldigt högt i någon timma, men vid det laget hade jag gett upp och klivit ur sängen.

Eftersom jag inte fick den sömn jag räknade med så orkade jag inte brodera på mitt hemliga projekt, så jag tog fram min nya start istället som är lite mer lättbroderad.

 

Så här långt har jag kommit idag. Det är verkligen ett kul och inspirerande projekt som jag njuter av att hålla på med. Imorgon börjar de sända från längd-VM i Falun så det kommer att bli mycket tid för korsstygnsbroderande framför tvn framöver - härligt!

Annie

1 kommentar:

  1. Ja, jag ser fram emot rusten av våra badrum... Vi är redan varnade om att det kommer att låta mycket!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!