Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 23 februari 2015

Tur att hundarna älskar mig vare sig jag gnäller eller ej...

Idag har jag känt mig trött och irriterad. Jag har dåligt tålamod med hundarna (vilket inte är deras fel utan alltid ett tecken på att jag inte är i balans) och jag har knappt orkat brodera. Jag försökte börja med ett nytt korsstygnsarbete, och det allra första jag gjorde var att brodera c:a 50 korsstygn på fel ställe så jag fick repa upp allt igen! Det hjälpte inte direkt mitt humör... Det har varit en vilodag på längd-VM så jag har inte haft någon skidtävling att fokusera på heller.
Och vädret har dessutom varit uruselt med piskande regn och kalla vindar så humöret blir inte bättre av att gå ut med hundarna.
Något positivt: jag har i alla fall gjort en stor gryta med min favoritcurry så nu behöver jag i alla fall inte tänka på vad jag ska äta till middag de närmaste dagarna.

Annie

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du snart känner dig piggare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det hoppas jag med - det är väl de där hormonerna igen...

   Radera
 2. Vad skönt att du orkade göra currygrytan:) alltid trevligt att ha maten klar. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns bra. Hade funderat på det ett tag men det krävs en del arbete och inköp...

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!