Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 26 maj 2014

Lugn dag.......?

Jag kan lugnt säga att den här dagen inte blev som planerat.. Jag såg framför mig en lugn dag med mycket broderi och engelska tv-deckare och 5:2-diet... Ha!

Vad jag fick var en dag när jag hade så mycket mens-värk att jag på eftermiddagen låg på soffan och vred mig av smärta medan jag mådde mer och mer illa... Till slut vände sig magen in-och-ut och en hink fick tas fram... Lite lättnad och sedan sedan mer värk och mer hink... Fy sjutton vad jag kände mig risig..! Tror aldrig jag har haft sån hemsk mensvärk! Sen lugnade det ner sig med värken och jag kunde till slut ligga stilla på soffan utan att vrida mig av smärta...tack och lov! Till saken hör att jag verkar på väg in i klimakteriet, och om jag ska ha det så här igen...herregud! Hoppas verkligen det var en engångsföreteelse...

Sååå, dagen blev väl lugn på sätt och vis (liggandes utslagen på soffan), och det blev en 5:2-dag (eftersom jag inte kunde få i mig mycket mat pga magvärken) men inte blev det som jag tänkt mig inte..! Nu är jag bara sååå tacksam att magen har slutat att krampa...!


 
Ha det bra,
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Jag kommer ihåg en gång i båten. Då var det jag som spydde och du smälte en flaska när du skulle göra en värmeflaska till mig och min mage...

    SvaraRadera
  2. Stackare!
    Kram, T

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!