Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 30 juni 2021

Slut på det roliga...?

 Jag har precis sett Sverige åka ur fotbolls-em i åttondelsfinalen...och jag är tyvärr inte förvånad. 
Med tanke på hur det har gått hittills i EM där många storlag och favoriter har åkt ut, och med tanke på att alla 'experter' verkade vilja ta ut segern och avancemanget i förskott så var det liksom upplagt för att Sverige skulle förlora. 
Nu vet jag att jag ofta är (onödigt) pessimistisk i livet, men jag var inte ens nervös under matchen. Det kändes bara som att det inte. skulle. ske. 
Och med tanke på att vi hade både ribb - och stolpträffar och sedan fick en spelare utvisad i förlängningen så blev det riktigt tufft. Och sedan var det spiken i kistan när Ukraina gör  det avgörande målet någon minut innan straffsparkar... Sport kan vara riktigt grymt ibland.
Nu blir det fyra spännande kvartsfinaler till helgen och avslutning på EM nästa vecka. Sedan får man ladda inför OS och se fram emot att följa alla svenskar som ska tävla där. Och förhoppningsvis kommer jag att få tillfälle att hurra och tjuta av glädje då istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!