Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 16 juni 2021

Skön sommardag

 Jag tycker det är skönt att dagarna just nu är ganska lika varandra med hundpromenader, handarbete och MYCKET sport, men det blir ju tyvärr inte så jättespännande och varierande blogginlägg... om man inte råkar älska just de tre sakerna då😂.

Hursomhelst, idag var det en lagom varm sommardag och vi gick en härlig långpromenad i elljusspåret i skogen. 


Min fina stora lilla vakthund. Tycker det här blev ett väldigt fint kort på Kaxmörten!


Skönt med en drickapaus när man är ute på långpromenad. Faktum är att vi gick en extra runda på slutet för att jag skulle komma upp i över 7000 steg. Vi var nog ute i drygt en och en halv timme.

När vi kom hem blev det mat och vila för hundarna medan det blev frukost och fotboll för min del. När Solstrålen började vakna till liv igen så tog jag fram stora smaskiga oxöron som de har gnagt på under flera dagar.


Öronen smakar tydligen allra bäst om man kan tugga på dem samtidigt som man ligger/står på matte...


...men matte är inte så förtjust i att få slemmiga tuggisar på sig och sitt handarbete konstigt nog.

På tal om handarbete så var det hunden som fick lite uppmärksamhet idag när jag broderade...


...och så den söta lilla fågeln ovanpå hundkojan.

Slutligen ett kort från morgonen då Solstrålen som vanligt var tröttast av oss alla...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!