Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 9 juni 2021

Hundbroderiet


Vi var så trötta igår....
Förutom att tvätta i tvättstugan och städa och klippa klor mm, så började vi dagen med en långpromenad eftersom temperaturen var några grader lägre. Även om jag kände mig väldigt nöjd med att få in ordentligt med motion i dagen, så innebar det också att sysslorna gick långsammare och långsammare ju längre dagen gick eftersom jag blev tröttare och tröttare... Och inte blev det tid eller ork för något broderande...vilket gör att dagen på något vis känns lite bortkastad...

Vad ska vi hitta på idag matte??

Idag hade jag också lite saker att uträtta, men framåt kvällen kunde jag sätta mig med mitt senaste broderi.


...med temat 'alla gäster måste godkännas av hunden'. 
Dock måste jag säga att än så länge liknar själva hunden någon form av barbapapa mer än en hund😂...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!