Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 29 juni 2021

Jul och sport

Idag har det blivit handarbeten med julanknytning.
Först ett broderi med ett klassiskt julmotiv. Ser verkligen fram emot att göra klart detta projekt och har väldigt speciella planer för det.


Sedan har jag börjat på en jullöpare som förhoppningsvis ska flytta hem till en annan julälskare.

Mönster från virkdesigern BAUTAWITCH.

Ikväll har det varit två väldigt underhållande fotbollsmatcher i fotbolls-em och om en timme (02.00) börjar Stanley Cup finalen mellan Tampa Bay Lightning och Montreal Canadiens. Jag har planer på att kanske titta LIVE på början av matchen i alla fall. Det är ju inte varje dag som det är final! Och så kan det vara bra träning inför OS som delvis kommer att gå på nätterna... Kom ihåg hur jag satt uppe mitt i natten under sommar-OS i Rio och virkade och försökte hålla mig vaken... Är man en sportgalning så är man😁!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!