Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 11 januari 2021

Mycket snö och lite julig sluttamp

 Idag har snön vräkt ner och jag har jublat inombords! Livet blir så mycket lättare när världen utanför fönstret är vit och fluffig.


Vi var ute på en lång promenad på dagen och vi njöt av vintervädret.


Kaxmörten får kämpa på lite grann med sina korta ben, och ulltröjan blir helt täckt av snö. Men trots att vi var ute över en timme så var han torr och varm under all snö och ull.


Inomhus fick jag slänga ut den barrande granen innan helgen och idag har jag plockat ner de flesta julsakerna. Lite ljusslingor och sånt som är har vintertema får vara kvar så länge det är vinter utanför fönstret tänker jag. Men jag är nöjd med att det inte blev alltför kaotiskt här hemma medan jag plockade ner allt.


Tidigt på kvällen blev det ännu en snöig promenad och världen såg ut som CJ Lewis magiska värld Narnia.

På tal om julen så har jag också lagt upp ett INLÄGG på julbloggen där jag berättar om våran Julafton 2020. För det mesta brukar det inte bli av att skriva de inläggen förrän framåt hösten efteråt när julbloggen vaknar till liv igen, men i år hade jag en stark känsla av att jag inte ville glömma bort något från vårat julfirande 2020 så därför blir de skrivna så snabbt inpå istället. 

1 kommentar:

  1. Beautiful snowy pics. We always have to clear a walkway for our short dog haha. We have mostly snowmen and winter things out. So they stay out till it gets closer to Spring.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!