Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 18 januari 2021

Trött...och telefonbekymmer

 Ikväll blir det också ett kort inlägg. Jag känner mig riktigt trött nu efter att ha stått i köket ett par timmar och lagat Butter Chicken. Jag lyckades också ta itu med disken som har stått och stirrat på mig i ett antal dagar...

Min Iphone håller på att lägga av vilket har varit väldigt oroande den senaste tiden. Jag fick den begagnad av syrrans familj, och nu, ännu ett antal år senare så är den verkligen inne på sista versen... Jag har själv inte resurserna att skaffa en ny Iphone, eller betala för ett abonnemang där Iphone ingår, så jag måste gå över till en android mobiltelefon. Jag hittade en ok mobiltelefon på Comviq med ett bra medföljande abonnemang som 'bara' kommer att kosta 100kr mer i månaden i 24 månader, så nu är den beställd och förhoppningsvis hinner jag starta upp en ny telefon innan min gamla dör. Med tanke på hur gammal min telefon är så, kommer jag förhoppningsvis ändå få en bättre telefon framöver, även om det inte är en Iphone. Jag kommer i alla fall ha fria sms, samtal och mms, samt mycket mer surf vilket kommer att underlätta livet framöver.

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!