Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 19 februari 2019

Jobbig mens som vanligt...

Idag fick jag min sjukersättning så på eftermiddagen var jag iväg för att handla mat till mig och hundarna och hämtade ut mediciner mm. Men eftersom jag har mensen och jobbig magvärk så dröjde det inte länge förrän jag blev helt slut. Jag var väldigt tacksam att syrran kom förbi affärerna efter sitt jobb och plockade upp mig och mina varor.
Tyvärr fortsatte magvärken - trots medicin - när jag kom hem och det slutade med att jag rullade ihop mig på soffan under en filt med en kudde tryckt mot magen för att försöka lätta på magvärken. Handarbete var det inte tal om.

Nu ska det bli väldigt skönt att få sova men jag får hålla tummarna för att jag inte vaknar på natten/morgonkvisten med magont som förra natten... Dessutom har jag bokat tvättstugan imorgon och behöver städa men inget av det känns särskilt lockande just nu. Även om det är välbehövligt.
Vi får se vad jag orkar med...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!