Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 8 april 2018

On edge...

Idag har varit en konstig dag. Jag har känt mig lite konstig; inte direkt deprimerad eller rastlös men konstig... Jag har känt mig frustrerad över vissa aspekter av mitt liv, och orolig över Alfahanen som har verkat lite extra trött de senaste dagarna. Det har känts som en veckodag istället för en söndag och det har liksom inte varit lugn och ro i själen...

Jag har sedan tidigare bokat tvättstugan imorgon och jag känner INTE ALLS för det och har flera gånger under dagen varit på väg att flytta tiden till senare i veckan... Men sedan har jag påmint mig själv att Stanley Cup-slutspelen börjar under onsdag natt och då vill jag ägna de kommande dagarna åt att titta på alla matcherna och INTE att springa upp och ner till tvättstugan... Så jag får väl kämpa mig igenom tvättstugan imorgon trots allt.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!