Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 11 april 2018

Mycket ishockey på gång!

I morse väckte Alfahanen mig eftersom han behövde ut 'och gå på toa' på grund av en dålig mage. Det har i sin tur resulterat i att jag fick alldeles för lite sömn, samt att stackars Alfahanen har fått gå för mycket i trappor idag eftersom han behövde gå ut mer än normalt. Jag stoppade i honom magmedicin på morgonen och nu verkar hans mage tack och lov ha lugnat ner sig.

Annars ser jag fram emot MYCKET ishockey framöver; både landskamper inför VM, och sedan själva ishockey-VM i Köpenhamn. Sedan börjar ju Stanley Cup-slutspelet nu; Washington ska spela mot Columbus Blue Jackets i första omgången på torsdag, men ett antal lag spelar sina första matcher i natt och jag ser verkligen fram emot att titta på dem i morgon. Slutligen har vi också det pågående slutspelet i SHL här hemma i Sverige.
Jag kan med tillfredställelse konstatera att det blir många timmars trevlig virkning i soffan med spännande sport-underhållning på tvn under de närmaste månaderna.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!