Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 15 april 2018

Födelsedagspresenter

Idag firade vi min systers födelsedag. Jag hade som vanligt virkat min present. 
Förra året virkade jag den här kudden efter MIJO CROCHETS  underbara mönster till mig själv...

Bild från https://favoritgarner.se/
...och min syster blev lika förtjust i den som jag är så jag visste att det skulle vara en bra present till henne. Dock hade jag ingen lust att virka en kudde som såg exakt likadan ut, så jag funderade mycket till och från hur hennes kudde då skulle kunna se ut. 
Till slut kom jag på att jag faktiskt kunde använda samma färger men byta plats med accentfärgerna...


...vilket innebar att blomman och blombladen blev gråsvarta istället för rosa. Kanske inte så naturlig färgkombo, men det blev himla snyggt om jag får säga så själv!
Så här såg kudden ut framifrån...


...och så här såg den ut bakifrån:


Jag är supernöjd med den och blir nästan sugen på att göra en likadan till mig själv. Jag tror också att syrran blev riktigt nöjd! Hon märkte dessutom inte att jag hade ändrat färgsammansättningen vilket var bra (jag ville ju fortfarande att hon skulle gilla den!) och kommentaren jag fick var att jag har väntat på att jag ska få en😁! Det är verkligen trevligt när ens handgjorda alster uppskattas!

Som en extra bonus virkade jag också en matchande duk av garnresterna jag hade kvar...


...som syrran också fick. Jag gillar verkligen den här färgkombinationen så jag ska försöka få de kvarvarande garnresterna att räcka till ännu en duk åt mig själv också🤞.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!