Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 24 april 2018

Underbar filmkväll!

I dag var jag på bio med min goda vän P. Det var en medlemskväll så P hade fixat biljetter till en medlemskväll på bio med gratis film, popcorn och dricka. Vi brukar gå på sådana här visningar utan att ha någon riktig koll på vilken film som visas och så var även fallet denna gång. Ibland är filmerna så där...och ibland är filmerna bra! Den här gången var filmen RIKTIGT BRA!


Vi såg en film som heter The Guernsey Literary & Potato Peel Pie Society, och namnet var ju lite underligt så vi visste inte riktigt vad vi hade att vänta. Men det visade sig att det var en underbar film som utspelade sig under 1940-talet och följer en ung kvinnlig författare som får ett brev från en man som bor på Guernsey och har hittat hennes namn i en bok. Guernsey var under andra världskrigen ockuperat av tyskarna och vi får via henne sedan återuppleva dramatiska händelser på ön runt andra världskriget.

Gillar du historia, böcker och romantik så är detta verkligen filmen för dig och jag tror att alla som såg filmen tillsammans med mig och P i salongen ikväll gillade den😊. Är du nyfiken så har du trailen här...


...och kan du inte se filmen skulle jag tro att romanen med samma namn också är ganska bra!

Annie    

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!