Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 17 april 2018

Just nu...

...känns det lite deppigt här i hockey-soffan😞.
Washington Capitals med Nicklas Bäckström har förlorat båda sina matcher på hemmaplan mot Columbus, vilket innebär att de måste vinna 4 av de fem följande matcherna för att gå vidare... Och det känns ganska omöjligt... Speciellt med tanke på att de har varit i ledning med två mål i båda matcherna och ändå förlorat till slut i förlängningen.
Såå frustrerande återigen..

Nu är det bara att hoppas att han kommer till ishockey-VM istället (när/om Washington blir utslagna), så kommer det att kännas lite lättare i mitt hockeyhjärta.

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!