Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 17 april 2018

Skön vårdag...


...var det idag! Vi var till hundgården en timma på förmiddagen och njöt av vädret. Det är ju inte så fint på marken än, så hundarna kan bli ganska skitiga av lera, grus och slask men det har ändå torkat upp ganska bra. Så länge Alfahanen inte lägger sig i en lerpöl så är jag nöjd, och några sådana finns det inte kvar i hundgården tack och lov😊.

På eftermiddagen var jag och Kaxmörten på filmdate och när vi kom hem så gick jag en promenad med de andra två och jag hade bara på mig en fleecetröja som ytterplagg! Och INGEN mössa! Jag är så himla frusen av mig och är nog sist av alla att ta av mig mössan nu för tiden, haha!

När vi kom hem fick balkongdörren stå öppen någon timme så att hundarna kunde sitta därute, och Alfahanen lade sig att sova där också. Så fint att se❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!