Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 14 april 2018

Årets balkongpremiär!


Idag var det premiär för vårat hundarnas balkong-häng!

Hundarna älskar ju att ligga på balkongen på somrarna och den senaste tiden har jag väntat på att det ska bli tillräckligt varmt för att de ska kunna sitta/ligga där igen. Och idag var den dagen, jippiii!
Solen sken och det var ca 12 grader i skuggan och ännu varmare i solen.

Jag behöver köpa svarta sopsäckar och röja upp på balkongen - bland annat ligger det en torr gran där och det står gamla krukor som jag inte orkade ta reda på i höstas - så jag satte för ett galler så att Solstrålen inte skulle kunna gå runt och röja bland jord och granbarr mm. Som synes är det nog dags att ta bort juldekorationerna också😉. Ett år orkade jag inte ta ner juldekorationerna alls men det var ett engångstillfälle...


Det var underbart att se vad hundarna njöt av att vara därute. Solstrålen satt och nosade i luften och såg ut att vara mycket nöjd, och Kaxmörten satte sig tillrätta för att njuta av solstrålarna.


Det var helt klart värt en stunds småhuttrande i soffan medan hundarna hade en mysstund i friska luften.

Dock var Alfahanen inte ute där så länge och efter ett tag kom Kaxmörten in och lade sig bredvid mig i soffan. Solstrålen sprang in och ut och tittade, men till slut var jag ändå tvungen att stänga balkongdörren och tina upp mig själv... Jag är nog lite mer frusen än vad hundarna är.
Jag såg att runt onsdag ska det bli hela 17 grader varmt så då kanske jag kan sitta därute en stund också utan problem😊.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!