Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 10 april 2018

Fin dag med god vän❤

Idag skulle jag och Kaxmörten egentligen ha gått på filmdate, men min fina vän P fyllde år i dag och undrade om jag hade lust att fira dagen med henne så självklart gjorde jag det (och tar filmdate imorgon istället!).

Hon kom till mig på förmiddagen och då gick vi en långpromenad i solskenet med Solstrålen och Kaxmörten (Alfahanen orkar ju inte med långpromenader numera...).


Sedan satt vi hemma hos mig och fikade och njöt av vit kladdkaka med citron och så hade jag bakat chokladkolakakor som P gillar. Själv äter jag ju inte ljus eller mörk choklad längre....
Som vanligt var det jätteskönt att bara sitta ner i lugn och ro och prata om allt och ingenting. Jag passade på att ge hundarna tuggis så att de också fick fika😊.

Sedan åkte vi en sväng till några affärer innan P åkte hem till sin familj för att fortsätta fira hennes födelsedag, och jag tog ut hundarna på eftermiddagspromenaden.

Sedan var jag och hundarna nöjda med att koppla av i soffan resten av kvällen.


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!