Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 29 januari 2018

Tomhänt...

Det händer verkligen inte ofta, men idag har varit en dag då jag INTE har varit sugen på att handarbeta. Det känns väldigt konstigt att inte har stickor eller virknålar i händerna, men det fanns varken lust, ork eller inspiration inombords. Jag misstänker att det har att göra med att mensen är på gång... Jag brukar alltid känna mig lite 'off' dagarna innan.

Istället har jag tvättat lite i tvättstugan och bara slappat i soffan framför tvn. Jag har dessutom passat på att ha Kaxmörten lite extra i knäet. Han vill nämligen gärna ligga nära mig och mysa en stund då och då under dagarna, vilket inte går när jag handarbetar. Men idag passade vi på att ha lite soffmys❤.

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!