Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 23 januari 2018

Sliten kropp och knopp...

Idag får jag betala priset för gårdagens slit med alla hushållssysslor. Ryggen och benen värker och jag känner mig riktigt trött. Det blir inte många knop idag, det kan jag konstatera.
Jag lyckades masa mig runt med hundarna på en morgonpromenad men det gjorde ont i ryggen när Solstrålen rusade runt fötterna så det var inte direkt något nöje. När vi kom hem sprang Solstrålen runt i Våran Lilla Vrå ett tag (uppmuntrad av mig) för att göra av med lite överskottsenergi, och sedan tog jag fram tuggis som jag pimpade med leverpastej så att de fick tugga lite extra en stund. Nu tror jag att även pigga Solstrålen snart ska kunna koppla av ett tag.

Jag passade även på att filma min pensionär när han gömmer sig:


Det måste vara hans och mitt favorit-trick av allt han har lärt sig. Och vill han charma mig och inget annat fungerar brukar han alltid gömma sig; han vet att mitt hjärta smälter när han gör det❤😊.

För min del blir det soffläge idag med sport på tvn. Jag kommer nog inte att sticka på sockor för hjärnan är inte kapabel till det idag. Hjärnan känns inte kapabel till mycket alls faktiskt. Funderar på att gräva fram en matta till Alfahanen som jag började virka på förra året; den är nog inte så mentalt krävande att hålla på med. Är dock inte helt säker på om armarna orkar virka med det tjocka garnet... Jag skulle gärna vilja få mattan klar för Alfahanen har svårt ibland att ta sig upp från parkettgolvet, så ju mer mattor jag kan lägga fram åt honom - förutom alla hundplatser han redan har - desto bättre.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!