Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 27 juni 2017

Alfahanen och virknålar...

Idag fick hundarna leka med sina aktiveringsleksaker (vilket i princip innebär att jag fyller på leksakerna med nytt godis så att de blir intressanta igen) och de hade så kul alla tre. Nuförtiden försöker Alfahanen börja med att få ut godiset medan han fortfarande ligger ner...


...men han brukar bli så otålig så det brukar sluta med att han går runt och kastar leksaken för att få ur godiset. Han är så otroligt smart; varje aktiveringsleksak jag har köpt genom åren har han på rekordtid lyckats lista ut hur den fungerar.


Idag jobbade han som bara sjutton för att få ut godiset och när det var uppätet lade han sig nöjd och belåten ner för att vila med leksaken nära sig.

 
 

Jag har länge sökt efter ett bra mönster på en virkad virknålsförvaring, och jag har prov-virkat flera stycken (en är nästan klar). Dock har jag aldrig riktigt blivit helt nöjd så jag har för det mesta repat upp... och jag ska nog repa upp den som jag nästan är klar med också...
Idag hittade jag ett nytt mönster på ett virknålsetui som jag bara var tvungen att prov-virka. Först blev det som vanligt inte bra, men efter lite justeringar fick jag till mönstret som jag ville ha det.
 

Det blir verkligen bra och jag var så nöjd att det var svårt att sluta virka... Jag måste ju göra det stort nog att jag får plats med alla mina egna virknålar samt extra plats för ett antal framtida nålar. Så det finns lite mer att göra (inklusive en snygg kant och ett knytband) innan det blir klart...! Men den här gången är jag jättenöjd!!!

Jag har så många roliga virkprojekt på gång just nu och det finns inte timmar nog varje dag för att hinna virka allt jag vill virka just nu!

Annie

1 kommentar:

  1. Ett virknålsfodral borde jag också göra!
    Sv: Den är inte hennes, men hon sköter och rider den mycket!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!