Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 14 juni 2017

Ännu en skolavslutning!

Idag var det min systerson Simons tur att gå ut 9:an! Helt otroligt att mina underbara syskonbarn är så stora! Min äldsta systerson Pontus fyller ju 20 i år!!! Helt sjukt!

Simon hade klätt upp sig dagen till ära i kavaj och han var riktigt stilig! Efter själva skolavslutningen åkte jag, min mamma och alla 'barnen' till McDonalds för att äta en 'fira-skolavslutning-och-fina-betyg' - lunch. Sedan åkte vi hem till mig och fikade med Morotskaka, kladdkaka, kolakakor och glutenfria chokladkakor till mamma.

Jag är så stolt över mina syskonbarn! De har alla tre haft diverse utmaningar när det gäller vissa ämnen och betyg mm, men nu har de alla jobbat hårt och lyckats få bra betyg utefter deras egna förutsättningar:)
Det ska bli spännande att följa dem på deras vägar in i vuxenlivet!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!