Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 14 juni 2017

Ännu en skolavslutning!

Idag var det min systerson Simons tur att gå ut 9:an! Helt otroligt att mina underbara syskonbarn är så stora! Min äldsta systerson Pontus fyller ju 20 i år!!! Helt sjukt!

Simon hade klätt upp sig dagen till ära i kavaj och han var riktigt stilig! Efter själva skolavslutningen åkte jag, min mamma och alla 'barnen' till McDonalds för att äta en 'fira-skolavslutning-och-fina-betyg' - lunch. Sedan åkte vi hem till mig och fikade med Morotskaka, kladdkaka, kolakakor och glutenfria chokladkakor till mamma.

Jag är så stolt över mina syskonbarn! De har alla tre haft diverse utmaningar när det gäller vissa ämnen och betyg mm, men nu har de alla jobbat hårt och lyckats få bra betyg utefter deras egna förutsättningar:)
Det ska bli spännande att följa dem på deras vägar in i vuxenlivet!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!