Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 22 juni 2017

Ibland blir det bara SÅÅÅ bra!

Ibland blir man så himla nöjd med saker man skapar med sina egna händer!
Det blev jag med sjalen som jag virkade till min fina, fina vän P:=D

Jag använde ett melerat garn av bomull/akryl som är supermjukt och gosigt, och sedan valde jag ett mönster från superduktiga Erika från bloggen Fingers croched. som heter Emiliasjalen. Det är precis lagom svårt; 4 olika mönstervarv som man kombinerar till ett jättefint resultat...


Som avslutning på sjalen så virkade jag ett varv med vit färg och det blev verkligen pricken över i:et.......och så här såg den ut på galgen:


 Redan vid det här stadiet så var jag mycket nöjd, men ännu nöjdare blev jag när jag gav den till min kompis eftersom den föll så fint och såg så otroligt vacker ut!!!Jag är så otroligt nöjd med den här sjalen, och jag tror fina P var nöjd också eftersom hon redan började fundera på vad som skulle kunna passa till sjalen...:)

Det är verkligen värt alla timmar man sitter och virkar på ett projekt när man sedan ser vilka fina saker man kan skapa med sina egna händer, fina garnnystan och en virknål!

Det är nästan så att jag blir sugen på en egen sjal...trots att jag inte brukar använda sjalar:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!