Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 24 juni 2017

MidsommarfirandeDet blev en fin midsommar med mina hundar och min familj.

Vi var hos syrran och det var hennes familj, jag och mamma, svågerns mamma och pappa och syster och en av syskonbarnens kusin, så sammanlagt var vi 11 personer och 5 hundar:)

Svågern skötte som vanligt om grillen...


...och vi var tacksamma att det inte regnade. Hundarna kunde promenera lösa i deras lilla trädgården och gå ut och in som de ville och det märktes att de tyckte det var jättemysigt!

Alfahanen njöt av att ligga i skuggan, och han valde att ligga på samma plats som familjens underbara Leonberger Teddy brukade ligga <3. Klart och tydligt är det något särskilt med den platsen.

 
 

Kaxmörten och Solstrålen var mer intresserade av att kolla vad alla människor höll på med...


 ...och gå runt och nosa överallt.

Sedan slog vi oss ned på verandan och trängde ihop oss runt dukat bord...

 
...och njöt av grillat och potatissallad, grönsallad och vitlöksbröd...
 

...och det smakade riktigt gott som alltid!

Sedan glömde jag bort att ta flera kort under eftermiddagen/kvällen, men dagen fortsatte med ett parti kubb på ängen utanför syrrans tomt. Lagen var jag, syrran och Linnea mot syskonsönerna och deras jämnåriga kusin. Det blev en klar förlust för oss, mycket beroende på att ungdomarna har spelat mycket mer kubb än syrran och jag.
Solstrålen tyckte inte alls om att vara kvar i trädgården när vi var ute på ängen, och han stod och gnällde och klagade och kikade genom staketet hela tiden stackaren. När vi ÄNTLIGEN kom tillbaka så fick han världens glädjefnatt och sprang runt runt som en galning i trädgården:)

Sedan kalasade vi på mumsiga jordgubbar, grädde, maränger och kladdkaka och sedan hade Linnea gjort i ordning en trevlig frågesport som alla deltog i:) Syrran och jag var i ett lag, men vi vann INTE.
Vi gäster fick också varsin liten midsommargåva av syrran; en söt liten sommartavla dekorerad med fjärilar:)

Sedan avvek några gäster innan resten av oss tittade på filmen Legenden om Tarzan med den snygga skådespelaren Alexander Skarsgård.


Sedan gick jag och hundarna hem och somnade gott i midsommarnatten.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!