Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 13 juni 2017

Skolavslutning

Idag gick min underbara systerdotter Linnea ut 8:an och jag var med på skolavslutningen. Om jag kan vill jag gärna vara delaktiga i mina syskonbarns skolavslutningar eftersom jag inte har några egna barn att fira sådant med. Jag har ju dessutom skapat en tradition att bjuda på hembakat vid skolavslutningarna:)

Den traditionen kommer nog från ett eget barndomsminne jag har från en egen skolavslutning. Jag gick på mellanstadiet vid den tiden, och jag kommer ihåg hur jag hängde med min bästis Carro hem efter en skolavslutning. Utomhus regnade det - vissa saker med den svenska sommaren nog förändras aldrig - men vi var inomhus och bakade kärleksmums och sedan satt vi och spelade kort och mumsade på nybakat i deras kök och livet var UNDERBART! Och hela långa sommarlovet låg framför oss!

Det är något speciellt med skolavslutningar som får mig att minnas min egen barndom, och som också får mig att känna att NU ÄR DET SOMMAR! När man får chans att i allsång sjunga tillsammans med en massa skolbarn...


...Den blomstertid nu kommer, ja då är det verkligen svensk sommar!

Så idag är jag en stolt moster till underbara Linnea...


...som har jobbat hårt under året för att förbättra sina betyg och som nu äntligen kan njuta av en lång och skön sommar <3

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!