Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 7 augusti 2016

Ja, nu har...

...Olympiska spelen börjat 'på riktigt' och jag har fullt upp från tidig eftermiddag till tidig morgon med att titta på sport och handarbeta. Idag hann jag i och för sig att baka sockerkaka och göra musli innan sporten började, men i stort sett är det sport som gäller dygnet runt! Det är ju ändå bara sommar-OS vart fjärde år:)

Men nu undrar ni förstås vad mina fyrbenta vänner pysslar med medan jag följer all sport???
Ja, idag träffade vi en hundkompis i hundgården på förmiddagen och där umgicks de och hade lite godissök i en dryg timme:) Sedan har både Kaxmörten och Solstrålen...


...tuggat mycket på tuggben idag; Alfahanen hade ingen lust att tugga tuggben utan tog det bara lugnt...


Solstrålen har förstås också vilat då¨och då...

 
...och Kaxmörten har varit nergrävd bland sina filtar:
 


På handarbetsfronten händer det saker hela tiden här:) Idag virkade jag klart framsidan på en kudde som det duktiga Charlotte från In The Yarn Garden har designat. Ett superroligt virkmönster som jag älskar!


Jag har plockat fram lite mer garner i en annan färgkombination för att börja på en ny kudde med samma mönster:

 
Man kan ju inte ha för många handarbetsprojekt på gång, vare sig det handlar om korsstygn eller virkning eller något annat:))
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!