Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 9 augusti 2016

Mitt i OS-bubblan!


Jag har verkligen fullt upp med att titta på all sport jag vill se! Dagarna och nätterna är fulla med svenska dam- och herrmatcher i både fotboll och handboll och sedan har det varit Fälttävlan - jättespännande ridsport! - och gymnastiken som är helt fascinerande att titta på! Sedan har vi ju simningen där vi faktiskt tar medaljer och så den väldigt dramatiska damtävlingen i cykel...

Sedan är jag ju tvungen att sova några timmar emellanåt och ta ut hundarna. Idag hade jag dessutom bokat tvättstugan vilket innebar att jag fick snabbspola hästhoppningen och sova en stund nu på kvällen under simförsöken  - eftersom det bara var EN svensk med, som jag för övrigt spolade tillbaka och tittade på när jag hade vaknat igen:). Jag har passat på att ta ut hundarna nu under en handbollsmatch (Danmark mot Tunisien som inte är något spännande eftersom Danmark är mycket bättre) och jag tänkte att jag skulle hinna skriva lite här innan allt spännande drar igång ikväll/inatt. Det vankas handbollsmatch för herrarna, final i damgymnastiken, fotbollsmatch för damerna och simpass med medaljhopp!!


Så här ser det ut Våran Lilla Vrå just nu! Sport på tvn, handarbete i knät,
sport/handarbetsmönster bredvid på datorn och lite mat/dryck på vardagsrumsbordet:)
Och så hundarna som ligger runt om och sover eller tuggar tuggben...

Det är fullproppade dagar här i OS-vrån!

Annie

2 kommentarer:

  1. Couldn't get translate to work so just going on the photo, which is lovely! X

    SvaraRadera
  2. Översta bilden är ju HELT underbar!!!! Gör en förstoring av den och häng på väggen!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!