Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 7 augusti 2016

Ja, nu har...

...Olympiska spelen börjat 'på riktigt' och jag har fullt upp från tidig eftermiddag till tidig morgon med att titta på sport och handarbeta. Idag hann jag i och för sig att baka sockerkaka och göra musli innan sporten började, men i stort sett är det sport som gäller dygnet runt! Det är ju ändå bara sommar-OS vart fjärde år:)

Men nu undrar ni förstås vad mina fyrbenta vänner pysslar med medan jag följer all sport???
Ja, idag träffade vi en hundkompis i hundgården på förmiddagen och där umgicks de och hade lite godissök i en dryg timme:) Sedan har både Kaxmörten och Solstrålen...


...tuggat mycket på tuggben idag; Alfahanen hade ingen lust att tugga tuggben utan tog det bara lugnt...


Solstrålen har förstås också vilat då¨och då...

 
...och Kaxmörten har varit nergrävd bland sina filtar:
 


På handarbetsfronten händer det saker hela tiden här:) Idag virkade jag klart framsidan på en kudde som det duktiga Charlotte från In The Yarn Garden har designat. Ett superroligt virkmönster som jag älskar!


Jag har plockat fram lite mer garner i en annan färgkombination för att börja på en ny kudde med samma mönster:

 
Man kan ju inte ha för många handarbetsprojekt på gång, vare sig det handlar om korsstygn eller virkning eller något annat:))
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!