Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 23 augusti 2016

En favoritidol...

Nu har ju nästa säsong av Idol börjat och då påminns jag om tidigare vinnare. Jag har två favoriter:
Kevin Walker och Jay Smith. Kevin Walker för att han är så snygg, trevlig och har en sammetslen röst:) Och Jay Smith för att han har en sådan otrolig hårdrocksröst men samtidigt en underbar känsla i rösten!
 
Idag städade jag hemma och då satte jag på Jay Smiths Idolskiva som jag inte har lyssnat på ett tag.
Åh vad bra den var...fast det visste jag egentligen; hade bara tillfälligt glömt bort:)
Så fort jag tänker på Jay Smith så kan jag inte låta bli att undra om han har lyckats hålla sig ifrån droger, så idag var jag därför tvungen att söka på nätet för att se om jag kunde hitta någon ny info om honom och då hittade jag den här otroligt fina sången som han uppträdde med i Idol Extra 2014.
 

Jay Smith gör tydligen en sommarturné för tillfället så då hoppas jag att det innebär att han mår bra. Skulle vara så tråkigt om han slösade bort sin otroliga röst och talang på droger och annat skit.

Annie

2 kommentarer:

  1. Vilkenhärlig låt - det är mycket känsla i den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kombinationen av hans skrovliga hårdrocksröst och den känslan han sjunger med är helt magisk!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!