Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 23 augusti 2016

En favoritidol...

Nu har ju nästa säsong av Idol börjat och då påminns jag om tidigare vinnare. Jag har två favoriter:
Kevin Walker och Jay Smith. Kevin Walker för att han är så snygg, trevlig och har en sammetslen röst:) Och Jay Smith för att han har en sådan otrolig hårdrocksröst men samtidigt en underbar känsla i rösten!
 
Idag städade jag hemma och då satte jag på Jay Smiths Idolskiva som jag inte har lyssnat på ett tag.
Åh vad bra den var...fast det visste jag egentligen; hade bara tillfälligt glömt bort:)
Så fort jag tänker på Jay Smith så kan jag inte låta bli att undra om han har lyckats hålla sig ifrån droger, så idag var jag därför tvungen att söka på nätet för att se om jag kunde hitta någon ny info om honom och då hittade jag den här otroligt fina sången som han uppträdde med i Idol Extra 2014.
 

Jay Smith gör tydligen en sommarturné för tillfället så då hoppas jag att det innebär att han mår bra. Skulle vara så tråkigt om han slösade bort sin otroliga röst och talang på droger och annat skit.

Annie

2 kommentarer:

  1. Vilkenhärlig låt - det är mycket känsla i den!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kombinationen av hans skrovliga hårdrocksröst och den känslan han sjunger med är helt magisk!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!