Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 27 februari 2016

Deltävling 4

Oj vad det kan skilja mellan två deltävlingar i melodifestivalen - enligt mig i alla fall!
Förra veckans deltävling tyckte jag inte alls var bra; varken låtarna eller pausunderhållningen eller programledarna tilltalade mig (eftersom Shyffert nästan tog över från Gina...).

Den här sista deltävlingen var något HELT annat! Sarah Dawn Finer är ju helt suverän både som programledare och 'entertainer'; hennes olika varianter på ballader tyckte jag var underbara. Och hon klickar så otroligt bra med Gina att de nästan blir ännu bättre tillsammans:) Gardells lilla lektion var underhållande som vanligt, och shownumret med SVERIGEs mångfald som tema fick mig att känna mig riktigt stolt över att vara svensk:)

Veckans låtar tyckte jag var riktigt bra - speciellt jämfört med förra veckan - och det kändes nästan synd att en del låtar åkte ut. Min klara favorit var dock Frans! Vilken otroligt bra låt som man drogs med i på en gång! Nu när jag skriver detta så spelas samtidigt refrängen på repeat i min hjärna:) För att tala om hur otroligt gullig killen var:) Lite som Sveriges svar på Alexander Rybak! Men jag tyckte riktigt synd om honom när Gina lurade i honom att Zlatan hade ett personligt meddelande till honom...

Nu har jag lite problem med vilken låt som är min favorit till finalen...Är det Wiktorias Save Me från deltävling nr 2, eller är det Frans låt If I were sorry...??? Ska bli intressant att kunna lyssna på alla låtarna och se om jag kan bestämma mig.... Men det lutar nog åt att jag inte kommer att rösta alls eftersom jag har två klara favoriter.

Vad tror ni? Sveriges nya flickidol??
Fast snyggare än Danny Saucedo är han ju inte...

Annie

2 kommentarer:

  1. Håller med! Men jag slänger in Molly i mixen också, den var riktigt bra tycker jag:) Men min favorit är Wiktoria.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också det var ett starkt startfält igår, känns som orättvis konkurrens i de olika deltävlingarna om finalplatserna.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!