Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 17 februari 2016

Den här veckan...

...känner jag mig verkligen som en tråkig bloggare...!
Som ni kanske har märkt så har jag liksom inte haft något särskilt spännande att skriva om, vilket beror på att jag har en lugn vecka utan några speciella händelser. Jag har varit i hundgården med hundarna och njutit av vintersolen. Jag har tittat på sport på tvn och handarbetat lite grann. Jag har också några trevliga filmdater inbokade, och jag har bakat lite. Sedan har jag försökt lägga mig lite tidigare på kvällarna för att försöka få mera sömn och vakna utvilad...ja, man kan ju försöka i alla fall...

Så för mig är det en jättebra och skön vecka med lugn och ro och ingen stress. För bloggen kanske det inte har varit en lika bra vecka. Men man kan inte ha allt här i livet:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!