Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 16 februari 2016

En vanlig men trevlig tisdag

Idag har jag och Kaxmörten varit på filmdate hos Bästa T:) Jag hade med mig en hembakad toscakaka och så hade vi goda jordgubbar och vindruvor att njuta av. Jag stickade på ett par restgarnssockor och T stickade en grön mössa medan vi tittade på den första Hobbit-filmen.

När jag kom hem gick jag ut en sväng med Alfahanen och Solstrålen och vi stötte på en leksugen tik så det slutade med att vi var i hundgården ett bra tag medan de fyrbenta lekte fint. Det är alltid skönt om Solstrålen får chans att röja av sig på eftermiddagen för då sover han gott på kvällen och jag kan titta på mina tv-program i lugn och ro:))

Annie

1 kommentar:

  1. More peaceful at night here too if the hounds have been walked in the day :o) What did you think of the Hobbit? x

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!