Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 1 februari 2016

Kämpigt...

Idag har varit en kämpig dag eftersom jag har känt mig såå otroligt trött. Trots att jag dessutom sov nån timme på eftermiddagen så kände jag mig helt slut i kropp och själ. Jag har dessutom haft värk i benen vilket har huggit till då och då.

Jag känner mig väldigt frustrerad eftersom jag inte orkar göra någonting hemma, och när man inte har en partner som kan hjälpa till så kommer man snart efter när det gäller städning mm. Bara jag tänker tanken att t ex ställa mig i köket för att diska eller laga mat så skriker både själen och kroppen 'Jag KAN inte! Jag orkar inte!'

Jag vet inte om det är hormonerna som spökar, eller om det är det mentala (depression mm) som spelar spratt med mig, eller om det är något medicinskt...Det enda jag vet är att det har varit rätt kämpigt den senaste månaden att hitta energi och ork för de mest enkla saker. Och då blir ju ytterligare frustrationer som ekonomi, hundar som drar (SOLSTRÅLEN...!), dammtussar som växer, riktigt dåligt väder mm mm ännu jobbigare att hantera.

Nog med det dystra för ikväll. Nu ska jag ta ut hundarna och krypa i säng tidigt och hoppas att en riktigt god och lång sömn kan få mig att kännna mig liiiiiiiite piggare imorgon...

Ett fint ögonblick från en av våra många promenader.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!