Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 4 februari 2016

I-landskris...

Jag och Alfahanen var på filmdate hos Bästa T och jag såg verkligen fram emot att virka på min restgarnsfilt under tiden att vi tittade på näst sista Harry Potter-filmen. Tyvärr blev det inte så eftersom jag glömde att packa det viktigaste - virknålen! T stickar bara så hon hade tyvärr inte en lämplig virknål att låna mig...
Bara ni som handarbetar mycket kan nog förstå den KRIS-känsla jag fick när jag insåg att jag inte skulle kunna handarbeta under den nästan tre timmar långa filmen...! Vad gör man med sina händer när man tittar på tv och INTE kan handarbeta??!! Katastrof!
T tyckte synd om mig och grävde fram något mystiskt sjalgarn hon köpt av misstag och en enstaka tjock virknål som hon hade liggandes och jag virkade lite luftmaskor och stolpar men med ett konstig garn och utan ett riktigt mål så tröttnade jag och fick vackert sitta sysslolös med mina händer och titta på filmen. Tack och lov så var filmen bra så jag klarade mig, men nog var det lite mental tortyr allt:))

Annie
                                                   

2 kommentarer:

  1. Haha! Känner igen mig! Stackars dig 😢😊

    SvaraRadera
  2. Ja, det var lite synd om dej ett tag...... ;-)
    Kram, T

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!