Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 7 februari 2016

Julstaden

Den här helgen har jag börjat på ett nytt härligt korsstygnsprojekt.
 

Den här tavlan har jag varit sugen på att brodera sedan jag såg den för första gången för ett år sedan. Den är så härligt färgglad och inte alls komplicerad att brodera. Dock kommer det att ta ett tag att brodera den. Enligt tidningen så tar det drygt 90 timmar, vilket innebär ungefär det dubbla för mig...

Jag har inte riktigt alla broderigarner jag behöver än så jag får hoppa runt lite när jag syr. Men det är ju inget ovanligt när jag broderar:) Så här ser min början ut:


Det här kommer att bli ett roligt projekt:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!