Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 20 februari 2016

Veckans Mello och lite xxx...

Den här deltävlingen på Melodifestivalen var ingen höjdare för min del. Jag gillar inte Henrik Schyffert och tyckte inte han var rolig. Jag gillade inte bidragen och inte ens Gardells lilla snutt tilltalade mig... Jag var nästan på väg att byta kanal flera gånger eftersom jag tappade intresset.
Det kändes ganska självklart att Zia och Ajax var bland favoriterna att gå vidare.

Jag hoppas att den sista deltävlingen blir bättre än den här. Som det ser ut just nu för min del så är mitt favoritbidrag unga tjejen Wiktoria med låten Save Me från den andra deltävlingen.

Annars under dagen har jag broderat på ett litet projekt från korsstygnstidningen jag fick i veckan...


Det var kärlek vid första ögonkastet när det gäller det här lilla projektet:) Som vanligt hade jag inte alla garnfärger som listades i tidningen så jag fick försöka hitta passande färger bland de broderigarner jag redan hade. Om ni tycker motivet ser lite underligt ut så kan jag tala om att det är en hel del efterstygn kvar att göra innan det är färdigt...

Annie

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det var absolut ingen höjdaromgång! Schyffert var absolut sämst!
    Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!