Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 12 januari 2016

Nytt halsband och mera snö!

 Idag var jag och Kaxmörten på filmdate hos Bästa T:) Vi har bestämt oss för att börja året med att ta oss igenom hela Harry Potter-serien; jag har faktiskt inte sett de sista filmerna.

Sedan var jag och syrran iväg till en hundaffär där jag köpte ett nytt halsband till Solstrålen. Han drar så fruktansvärt ibland att han sliter ut sina halsband ganska snabbt. Jag tror jag är inne på det tredje eller fjärde halsbandet för honom vilket i princip innebär att han sliter ut drygt ett om året. Alfahanen har kanske haft tre halsband under tio år, och då är det bara för att jag tyckte att de skulle uppdateras och inte för att de var utslitna...
Hursomhelst, så här fin blev Solstrålen i sitt nya tjusiga halsband!


Annars har snön fortsatt att vräka ner här under dagen så här kommer lite mysiga snöbilder för er som inte har snö att njuta av just nu:)

Vad jag älskar att vara ute den här tiden på året! Ge mig en extra fleecetröja, varmfodrade stövlar, varm mössa, fodrade vantar och mina tre älskade hundar så kan jag vara ute i timmar och njuta av våran vita snöiga vintervärld!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!